Καλοκαίρι και μανό ...ήρθε η λύση!

May 14, 2019

Καλοκαίρι και μανό ...ήρθε η λύση!

 

Τα μανό Dr's remedy έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από Ποδιάτρους για εμάς.

Είναι τα μοναδικά στο είδος τους!

 

Βοηθούν στη θρέψη και στην αναγέννηση των ξηρών, εύθραυστων και αποχρωματισμένων νυχιών, ενώ παράλληλα έχετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα!  

Κάθε μανό είναι εμπλουτισμένο με βιοτίνη, βιταμίνες, πρωτεΐνη σιταριού, tea tree oil, λεβάντα και εκχύλισμα σκόρδο, συστατικά που προσφέρουν φυσική αντιμυκητιακή προστασία. Οι δοκιμές τους δεν έχουν γίνει σε  ζώα, είναι paraben free και vegan friendly. Είναι τα μόνα μανό 10 free, που σημαίνει ότι δεν περιέχουν κανένα από τα 10 επικίνδυνα χημικά που προκαλούν δυσχρωμίες, μυκητιάσεις και άλλες παθήσεις των νυχιών.

Καθημερινά βλέπω πολλές γυναίκες με διάφορες παθήσεις των νυχιών, στις οποίες, μέρος της θεραπείας τους είναι να σταματήσουν το βάψιμο των νυχιών τους, πράγμα που μπορούν να αποφύγουν μόνο με τα συγκεκριμένα μανό!

Επίσης είναι κατάλληλα για διαβητικό πόδι, ασθενείς σε χημειοθεραπεία, έγκυες και μαμάδες στο θηλασμό, παιδιά, γυναίκες με ασθένειες των νυχιών και γενικά για όσες θέλουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια καλή υγεία στα νύχια τους, χωρίς εκπτώσεις στο αισθητικό μέρος. Και το καλύτερο είναι στην ίδια τιμή με τα συμβατικά μανό που περιέχουν αρκετά επικίνδυνα χημικά!

 

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags