Τα άσχημα σανδάλια ... Birkenstocks!

March 2, 2019

Τα Birkenstocks είναι τα "άσχημα σανδάλια" που τελευταία έχουν κερδίσει την καρδιά της βιομηχανίας της μόδας. Κι ενώ τα ανατομικά αυτά σανδάλια έχουν ακούσει πολλά, όπως «τραγική κακογουστιά», «σανδάλια για τουρίστες» κ.ά, αυτά συνεχίζουν να φοριούνται στα πιο κομψά πόδια, κάτω από θεαματικά ντυσίματα.

Ε, δεν μπορεί. Κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτή την επιτυχία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όντως, όταν πρωτοξεκίνησε η γερμανική εταιρία την κατασκευή τους, το 1774, ήταν καθαρά για ποδιατρικούς λόγους. Με τα χρόνια, τα σανδάλια αυτά ανακαλύφθηκαν, υπό τη μορφή παντόφλας για το σπίτι, από ένα ευρύτερο κοινό που αναζητούσε απεγνωσμένα να ξεκουράσει τα πόδια του. Όποιος έχει δοκιμάσει έστω και μία φορά ένα ζευγάρι Birkenstock γνωρίζει τι σημαίνει άνεση και ξεκούραση.

 

Στην πορεία όσοι τα αγόρασαν είδαν ότι τα σανδάλια αυτά είναι αθάνατα. Κυριολεκτικά. Εκτός εάν τα περιλάβει στο στόμα του το σκυλάκι μας. Μόνο τότε μπορεί να διαλυθούν, σε καμία άλλη περίπτωση. 
Tα παπούτσια βοηθούν στην απόλυτη στήριξη των ποδιών μας. Όταν φοράτε σε ένα παπούτσι με καλό πέλμα, αρχίζει να εκπαιδεύει τους μυς των ποδιών, είπε.

 

Το γεγονός ότι σας φαίνονται διαφορετικά όταν τα φοράτε για πρώτη φορά είναι μια ένδειξη ότι τα πόδια σας ανακτούν τη φυσική τους λειτουργία. Δηλαδή εκτός από άποψη στη μόδα κερδίζουμε και σε εκγύμναση των ποδιών. 

 

Της Birkenstock οι αξίες της βασικής ταυτότητας είναι η σημασία στην ευημερία, ακεραιότητα στο σχεδιασμό και μακροχρόνια ποιότητα.

 

Πειστήκατε; Εάν ναι, δείτε μερικές online αγορές, γιατί τα Birkenstock φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι.

 

https://www.lovingsolespodiatry.com/birkenstock 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags